Fibby Reviews

Wereldwijd leren (groot)ouders hun kinderen (2+) spelenderwijs met Fibby zelfredzamer te worden in het water. Lees hier hun reviews en ervaringen.
 • Barbera

  Wij hebben de Fibby aangeschaft voor onze zoon van 3,5. Hij was al watervrij maar na slechts een paar keer met Fibby op zijn rug in het water spelen, konden we hem de eerste stapjes van oa de schoolslag leren. Aan het einde van de vakantie zwom hij in z'n eentje het hele zwembad door. Ook wilde hij voor Fibby nooit op zijn rug in het water drijven maar zet hij zichzelf nu af van de kant en drijft hij alleen op z'n rug, inclusief het omdraaien en vervolgens weer naar de kant komen. Kortom, wij zijn superblij met Fibby en hebben echt een grote stap vooruit geboekt in slechts een hele korte tijd.

 • Desiree

  Fantastisch ding!! Onze dochter denkt echt dat het haar zwemvriend is. Gaat om als ze wakker wordt op vakantie en pas af als we uit de buurt van het water zijn. Ze kunnen gewoon vrij spelen. De app die erbij zit helpt je kindje goed het vertrouwen te geven.

 • Marije

  Wat was het een feestje om samen het water te ontdekken! Frits (2jaar) kon zich al gauw zelf een beetje redden en genoot van de bewegingsruimte die hij in en buiten het water had met Fibby op zijn rug.

1 van 3
1 van 3
 • Maria

  Wanneer ouderschap techniek ontmoet, worden wonderen verricht! Ik heb Fibby gekocht voor mijn 3-jarige dochter. De afgelopen week hebben we Fibby naar het strand gebracht en uiteindelijk op "diep" water geprobeerd. Sara (mijn dochter) vond het geweldig dat ze met haar kleine vriend kon spelen en we waren allemaal super blij en trots om te zien hoe ze haar hoofd al na de eerste 10 minuten uit het water hield! Ik ben zelf ingenieur en werd enthousiast bij het zien van deze geweldige uitvinding, ik hou ervan als techniek wordt toegepast op zulke goede doelen, vooral als het kinderen betreft!! En nu ben ik blij om te zien dat het werkt! We blijven trainen en spelen met Fibby, we kunnen niet wachten om het mee te nemen naar onze zomervakantie naar Italië! Ga zo door jongens!

 • Annemieke

  Onze dochter heeft met heel veel plezier en vertrouwen snel zelfstandig leren zwemmen. En ze had uiteindelijk heel snel (sneller dan normaal) haar zwemdiploma. De Fibby gaf haar een vliegende start! Een aanrader dus! De Fibby is intuïtief, maakt je kind watervrij en is fijn een leuk om te dragen. Dat laatste maakt het ook iets leuks voor het kind om aan te hebben. We kregen super leuke reacties van iedereen op vakantie. Ouder en kind allebei reuze blij. Fibby is echt top!

 • Katharina

  Wij zijn absoluut enthousiast! Onze oudste dochter (5 jaar) kon na een zwemcursus niet echt blijven drijven. Na slechts een week zwemmen met haar Fibby werkt het nu zonder problemen zonder zwemhulpmiddel! Simpelweg geweldig! Onze zoon (3,5 jaar) is dol op zijn Fibby, ook al moet hij “meetrappen”, wat hem later uitstekend zal voorbereiden op het zwemmen! We gaan het binnenkort nog een keer proberen met ons dochtertje (bijna 2 jaar), het was nog te wiebelig voor haar 😉

 • Matthia

  Hier een moeder van een zeven- en tweejarige. Bij mijn eerste kind was er altijd het gepruts met bandjes; het past niet, glijdt af, is lek en een strijd om aan te doen! Dit wilde ik graag voorkomen bij m'n zoontje en toen was daar ineens de Fibby! Mijn zoontje is ten eerste super enthousiast en ziet Fibby als een vriendje op z'n rug, voelt zich zeker en zwemt heerlijk. Aanrader dus :)!

 • Mark

  Wat een vrijheid heeft onze peuter sinds we Fibby voor hem gebruiken! Met de reguliere 'puddlejumper' was hij al vrij in het water, maar nu hij Fibby kent wil hij niet meer anders! Hij heeft nu zijn armen vrij, waardoor hij veel meer bewegingsvrijheid heeft! Hij kan nu zelfstandig uit het zwembad klimmen, dit lukte met de oude niet omdat hij zijn armen niet optimaal kon gebruiken. Eenmaal in het water is hij zo wendbaar, alsof hij niets omgeeft. In de zee werkt het ook goed! Geen golf te hoog, of hij komt weer boven! We zagen zijn zelfvertrouwen met elke golf groeien! Maar Fibby is voor ons dus het beste van beide werelden, voor hem de vrijheid en voor ons de veiligheid! Wij zijn fan!

 • Ivette

  We hebben Fibby nu een week in huis en zijn al meerdere dagen actief aan het zwemmen met Fibby. Onze zoon (3 jaar) noemt hem vanaf het aller eerste moment: mijn vriend. Prachtig, en hij draagt hem dan ook vol trots !! De filmpjes uit de app zijn leuk en passen goed bij zijn niveau. Wat een vooruitgang zien we in zo’n korte tijd!! De eerste keer in het bad was heel spannend want normaal bleef hij natuurlijk gewoon drijven en nu moest hij er iets voor doen! En inmiddels springt hij zelf in het zwembad en zwemt hij met z’n voetjes naar de overkant. Zo knap!! En we zijn nog maar bij het 2e filmpje in de app beland !

1 van 6

De belangrijkste voordelen op een rij:

✅ Vanaf 2 jaar zelfredzaam worden.

✅ Spelenderwijs in een natuurlijke zwemhouding leren drijven en bewegen.

✅ Maximale bewegingsvrijheid

✅ Leeglopende, uitschietende en irriterende zwembandjes zijn verleden tijd.

✅ Praktische begeleiding voor ouders

✅ Met voorsprong op zwemles.

✅ Dutch design, made in Europe

Ontdek Fibby